aplikace-lenz-vas-vezme-za-skupinou-gorillaz
Apple Novinka Aplikace Lenz vás vezme za skupinou Gorillaz

Aplikace Lenz vás vezme za skupinou Gorillaz

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 5. 2017 11:30

Deutsche Telekom, majitel českého T-Mobilu, přichází v rámci programu Telekom Electronic Beats s mobilní aplikací Thr Lenz využívající rozšířenou realitu. Díky ní se dostanete nejen ke Gorillaz domů, ale můžete si také přehrát jejich klipy a vzkazy, nebo prohlédnout záběry z utajovaného koncertu v Londýně.

Reklama

„Aplikace Lenz je skvělým příkladem toho, jak lze využít možnosti propojených mobilních technologií ke zpřístupnění úplně nové dimenze v hudbě,“ uvedl Wolfgang Kampbartold, ředitel mezinárodní marketingové komunikace ve společnosti Deutsche Telekom, a dodal: „Inovativní nové aplikace s rozšířenou realitou, jako je Lenz, nám umožňují prolnout jednu dimenzi s druhou a vytvořit tak něco úplně nového, co tu dosud nebylo, a fanouškům tak zprostředkovat dříve nepředstavitelnou hloubku zážitku.“

Stačí aplikaci spustit a fotoaparát smartphonu namířit na jakoukoliv magentovou (purpurovou) plochu a ta rázem ožije. Skvělou zprávou je, že během následujících týdnů bude fanouškům britské hudební skupiny Gorillaz zpřístupňován další a další obsah.

Aplikace The Lenz je zdarma dostupná pro operační systém Android a iOS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama