canon-spousti-letni-cashback-nabizi-vraceni-penez-i-100-gb-na-ukladani-fotek
Novinka Canon spouští letní CashBack. Nabízí vrácení peněz i 100 GB na ukládání fotek

Canon spouští letní CashBack. Nabízí vrácení peněz i 100 GB na ukládání fotek

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 5. 2017 14:30

Canon pro své zákazníky v České republice a na Slovensku spustil dvě promoční akce na vybrané fotoaparáty, kamery, objektivy, blesk i termosublimační tiskárnu. Akce cashback při nákupu některého z produktů přináší možnost získat zpět až 5 500 Kč a k tomu bezplatný prostor na cloudovém úložišti Canon irista o velikosti 100 GB. Druhá promoční akce je určená zájemcům o bezzrcadlovky. Za jejich nákup obdrží zákazník k novému fotoaparátu ještě poukaz na zážitky dle vlastního výběru v hodnotě až 2 700 Kč. Obě akce potrvají do 31. července.

Reklama

Čtrnáct objektivů, pět kompaktních fotoaparátů, tři digitální zrcadlovky, pětice videokamer, blesk a jedna kompaktní tiskárna. Taková je nabídka letní akce cashback společnosti Canon. Pro její využití musí zákazníci po zakoupení kteréhokoliv z vybraných produktů vyplnit registrační formulář na stránkách www.canon.cz/letnicashback, na Slovensku pak na stránkách www.canon.sk/letnycashback. Poslední žádost o vrácení peněz lze podat nejpozději 31. srpna 2017. Po obdržení a ověření žádosti budou zákazníkům peníze zaslány zpět na účet do 28 dní. V rámci akce navíc noví majitelé produktu Canon získají také bezplatnou možnost využití prostoru 100 GB na cloudovém uložišti irista, kam lze ukládat snímky v originální kvalitě, včetně souborů RAW. Důležité je i to, že po nahrání na úložiště veškerá práva ke snímkům zůstávají jejich majiteli. Pokud by vám nestačilo prohlížení fotografií v digitální podobě, přímo z prostředí iristy lze stisknutím jednoho tlačítka objednat špičkovou fotoknihu. Postup je přitom velmi jednoduchý: uživatelé v prohlížeči vyberou oblíbené snímky a vytvoří si z nich fotoknihu přesně podle svých představ. irista dovoluje také přidávání i následné sdílení souborů prostřednictvím účtů na Googlu, Facebooku nebo Flickru.

Druhá letní akce je zacílena speciálně na stále oblíbenější bezzrcadlovky. Zvýhodněny jsou tak modely Canon EOS M6, EOS M5 a EOS M3. Ke všem třem modelům lze získat dárek v podobě poukazu na zážitky dle vlastního výběru. Hodnota poukazu může být až 2 700 Kč. Noví majitelé některého z těchto fotoaparátů tak dostanou jedinečnou možnost jeho prostřednictvím zachytit svůj jedinečný příběh. Pro získání poukazu musí zákazníci po zakoupení fotoaparátu vyplnit registrační formulář na www.canon.cz/zazitky, na Slovensku pak na www.canon.sk/zazitky. A to nejpozději do 14. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama