v-cr-odstartovaly-predobjednavky-nove-nokie-3310
Novinka V ČR odstartovaly předobjednávky nové Nokie 3310

V ČR odstartovaly předobjednávky nové Nokie 3310

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 5. 2017 10:00 4

Nokia 3310 byl jeden z nejúspěšnějších mobilů historie. S návratem finské značky přichází i tento model v nové podobě. Opět jde o klasický telefon se snadným ovládáním, extrémní výdrží baterie a výhodnou cenou.

Reklama

Novinka navazuje na legendární model stejného označení z roku 2000. A to jak vzhledem, tak i konstrukcí. Má snadné ovládání a výbornou výdrž baterie: na jedno nabití má vydržet na příjmu až měsíc. A to je hodnota, o které se dnešním smartphonům může jen zdát.

Displej Nokie 3310 je barevný s QVGA rozlišením 240 × 320 pixelů a má úhlopříčku 2,4 palce. Na zadní straně přístroje najdeme fotoaparát s rozlišením 2 Mpx, který dokáže i natáčet videa. Mobil je navíc možné připojit k počítači prostřednictvím dodávaného USB kabelu. Samozřejmostí je také možnost surfovat na internetu, avšak jen na 2G sítích, chybí dokonce i modul WiFi. Přítomen je naopak slot na paměťovou kartu microSD, kam lze ukládat například hudbu. Praktickou funkcí je i svítilna.

Nokia 3310 je kompaktní přístroj s rozměry 116 × 51 × 12,8 mm a nízkou hmotností 80 gramů. Zákazníci mohou vybírat ze tří barevných provedení: červeného, šedého a modrého. Očekávaný mobil lze momentálně předobjednat u vybraných prodejců za cenu 1 599 korun včetně daně. V prodejnách řetězce Datart pak bude Nokia 3310 vystavena už od konce května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama