podsvicena-oboustranna-podlozka-pod-mys-steelseries-qck-prism
Novinka Podsvícená oboustranná podložka pod myš SteelSeries QcK Prism

Podsvícená oboustranná podložka pod myš SteelSeries QcK Prism

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 5. 2017 13:45

Přední výrobce herních periferií, SteelSeries, představuje QcK Prism. Tato světově první podložka pod myš s dvojstranným povrchem a RGB podsvícením nabízí individuální možnost volby kluzné plochy a variabilní podsvícení ve dvanácti oddělených nastavitelných zónách.

Reklama

SteelSeries QcK Prism je vyhotovena v černé barvě a disponuje neklouzavou pogumovanou základnou. Obvod tvoří souvislá linka s dvanácti zónami RGB podsvícení, vnitřní část představuje výměnná dvojstranná podložka. Napájecí kabel je umístěn na levé straně a nebrání tak v pohybu myši.

Novinka dává uživatelům možnost zvolit si mezi prémiovým pevným plastem pro rychlý skluz a tkaninou z mikrovláken pro extra jemný a jistý pohyb. Podsvícení je dostupné přes dodávaný software GameSense a umožnuje propojit různé situace ve hře se vzhledem podložky. Svou vizualizaci tak může mít například nízký stav nábojů v zásobníku, zdraví či časovač a mnohé další. Zároveň je k dispozici funkce Prism Sync, která synchronizuje jednotlivé uživatelem předvolené světelné efekty napříč periferiemi SteelSeries podporujícími tuto funkci.

„Každý aspekt této speciální podložky pod myš byl vyroben s konkrétním úmyslem nabídnout špičkový výkon, poutavé podsvícení a boční vedení kabelu, které neruší pohyb myši,“ konstatuje Jason Christian, manažer SteelSeries zodpovědný za periferie.

SteelSeries QcK Prism je k dispozici prostřednictvím webu www.SteelSeries.com za cenu 74,99 eur (zhruba 2 000 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama