planovac-sygic-travel-je-dostupny-v-dalsich-jazycich
Novinka Plánovač Sygic Travel je dostupný v dalších jazycích

Plánovač Sygic Travel je dostupný v dalších jazycích

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 5. 2017 08:00

Celosvětový cestovatelský plánovač Sygic Travel je dostupný už ve 14 jazycích. Jeho turistický obsah i uživatelské rozhraní, tedy celé menu a nejrůznější tlačítka aplikace, si mohou lidé nastavit nově do polštiny, korejštiny, čínštiny a turečtiny.

Reklama

Uživatelské rozhraní a turistický obsah jsou v Sygic Travel dostupné už ve 14 jazycích: v češtině, angličtině, polštině, korejštině, čínštině, francouzštině, španělštině, portugalštině, ruštině, slovenštině, turečtině, němčině, nizozemštině a v italštině. „K překladům webové stránky i aplikací nás vede mimo jiné i velká poptávka ze strany uživatelů. Ta přicházela v poslední době zejména od Turků, ale i od Poláků, kteří si Android aplikaci stahovali jako čtvrtí hned za uživateli z USA, Německa a Velké Británie. iOS aplikace je zase nejoblíbenější v USA, Francii a v Německu,“ vysvětluje Barbora Nevosádová, spoluzakladatelka a vedoucí Business Development v Sygic Travel, a doplňuje, že „aktuálně se tak připravujeme na hlavní sezónu, během níž aplikace a webový plánovač využívá až půl milionu lidí měsíčně.“

Jazyk se lidem v aplikacích i na desktopech nastaví automaticky podle výchozího jazyka jejich prohlížeče nebo operačního systému telefonu. V Sygic Travel pracuje na překladech v průměru deset interních překladatelů, kteří kromě uživatelského rozhraní překládají také informace o nejvýznamnějších turistických místech. Kvůli obrovskému množství památek a dalších zájmových bodů (POI) jich však podstatnou část překládá Sygic Travel prostřednictvím zdrojů, jako je Wikipedia nebo OpenStreetMap.

Stahujte aplikaci Sygic Travel:

Android | iOS

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama