vodafone-predstavil-nove-tarify-s-vice-daty
Novinka Vodafone představil nové tarify s více daty

Vodafone představil nové tarify s více daty

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 5. 2017 10:00 2

Vodafone včera odhalil novou nabídku tarifů s výhodnější cenou za data. Pokračuje tak v trendu, který na konci března odstartoval konkurenční T-Mobile, když začal nabízet novou řadu neomezených tarifů se zvýšeným objemem dat.

Reklama

Nejprodávanější tarif Vodafonu pro jednotlivce dosud za měsíční poplatek 749 korun obsahuje (při smlouvě na dva roky) neomezené volání a SMS plus 2,5 GB dat. V novém ceníku sice zvedne paušál na 777 korun, ale zákazník dostane 7 GB dat (2 GB z toho každý měsíc jako dárek v aplikaci Můj Vodafone). Připraveny jsou také tarify s kapacitami 12 GB (10 + 2) a 22 GB (20 + 2). Za ty případní zájemci zaplatí 1077 Kč a 1777 Kč. Část nových tarifů Vodafonu bude možné objednat od 18. května, část od června.

„Již v únoru tohoto roku jsme zákazníkům přinesli 40 GB dat v rámci unikátního rodinného tarifu Red+40 GB. Nyní přinášíme pořádnou porci dat také jednotlivcům. Na zákazníky bude každý měsíc čekat dárek v podobě dalších dat v aplikaci Můj Vodafone. Pro zákazníky využívající tarify Red Naplno to budou 2 GB zdarma a pro zákazníky s tarifem Start 500 minut to bude 500 MB zdarma,“ uvedl Petr Dvořák, viceprezident pro nefiremní zákazníky, a dodává: „Pro studenty navíc již téměř rok nabízíme neomezený tarif #jetovtobě s 10 GB za 499 Kč. S tarify Red Naplno Vodafone doplnil svou nabídku, která teď uspokojí jak studenty, rodiny, jednotlivce, tak i podnikatele.“

Bližší informace o nových tarifech od Vodafonu naleznete v tabulce níže:

Zdroj: Vodafone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama