honor-8-pro-vstoupil-na-cesky-trh-stoji-15-990-kc
Novinka Honor 8 Pro vstoupil na český trh, stojí 15 990 Kč

Honor 8 Pro vstoupil na český trh, stojí 15 990 Kč

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 5. 2017 11:30 1

V Česku se začal oficiálně prodávat Honor 8 Pro, větší a vybavenější sourozenec úspěšného Honoru 8. Smartphone má nekompromisní výbavu a řadí se k nejlepším kouskům na trhu. A s lákavou cenou zatopí mnoha soupeřům.

Reklama

Nový model se drží linie, kterou nastavil původní Honor 8, tedy nabízet špičkové specifikace s citelně nižší cenou proti zavedeným značkám. Hlavním lákadlem telefonu je QHD (2 560 × 1 440 px) displej s úhlopříčkou 5,7 palce a 6 GB operační paměti v kombinaci s výkonným procesorem Kirin 960, který pohání Huawei P10.

Honor 8 Pro je vybaven hned třemi fotoaparáty. Vedle jednoho na čelní straně tak nalezneme další dva na té zadní. Jeden se stará o zachycení barev, druhý pak o co nejvěrnější detaily snímaného obrazu – toho výrobce docílil tak, že použil monochromatický senzor.

Jako operační systém slouží Android 7.0 s uživatelským prostředím EMUI 5.1, které je bližší čistému Androidu, včetně přepracované notifikační lišty a rychlých odpovědí na upozornění.  Nezapomnělo se ani na slot pro paměťové karty, čtečku otisků prstů či baterii s nadprůměrnou kapacitou 4 000 mAh.

Honor 8 Pro na trh vstupuje ve zlaté a modré barvě. V České republice je v prodeji za doporučenou cenu 15 990 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama