v-prodeji-jsou-prenosne-outdoorove-kamery-evolveo-strongvision
Novinka V prodeji jsou přenosné outdoorové kamery Evolveo StrongVision

V prodeji jsou přenosné outdoorové kamery Evolveo StrongVision

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 5. 2017 11:00 1

Dvojice nových vodotěsných outdoorových kamer R1 a S2 umožňuje pořizovat fotografie nebo video záznam se zvukem všude tam, kde nemůže být použit klasický kamerový systém. Snadno zaznamenají pohyb v okolí domu, chaty, zahradního domku, firmy, skladu, stavby, nebo při sledování divoké zvěře ve vzdálených lokacích.

Reklama

Fotopasti jsou vyrobené z kvalitního plastu s maskáčovým vzorem, což napovídá, že jsou dobře připravené sloužit venku i za nepříznivých podmínek počasí. Pro lepší nastavení záběru je displej umístěn na přední straně, takže je zřetelně vidět na co kamera míří a není třeba s ní dodatečně manipulovat. U modelu R2 obrazovku chrání výklopná krytka. Dále se na přední straně nachází pohybový senzor a diody přísvitu. Jsou však rozděleny na více malých ploch, které snižují odlesky a nebezpečí prozrazení.

Útroby fotopastí chrání plastová spona, která drží dvířka pevně zavřená a nedovolí vlhkosti proniknout k bateriím a slotu na paměťovou kartu. Při výměně baterií se nemusí fotopast demontovat, pomocí pojistky se vysune celý box, baterie se vymění a box se opět zasune. Fotopasti lze v případě potřeby napájet i externím napájecím zdrojem.

Video lze zaznamenávat v nejvyšší kvalitě Full HD, noční záznam nebo fotografování umožní 36 citlivých infračervených přisvětlovacích diod. Časosběrný režim, který je rovněž přítomen, se hodí například pro zaznamenání postupu na stavebním projektu. Stačí nastavit časový interval a kamera pořídí snímek každých 30, 60 nebo 240 minut a uloží jej na kartu.

Prostředí kamery je podle výrobce intuitivní a snadno a rychle nastavitelné pomocí českého menu. Záznam na SD kartu se spouští při detekci pohybu před kamerou nebo nastavením snímání v časovém intervalu. Pro pohodlné ovládání je přiložen dálkový ovladač. Model StrongVision S2 navíc podporuje odesílání snímků na mobilní telefon (MMS) nebo e-mail.

Evolveo StrongVision S2 se prodává za doporučenou cenu 4 790 Kč. Model StrongVision R1 je možné zakoupit za 2 690 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama