spolecnost-abacus-slavi-25-vyroci-uvedenim-novinek-evolveo
Novinka Společnost Abacus slaví 25. výročí uvedením novinek Evolveo

Společnost Abacus slaví 25. výročí uvedením novinek Evolveo

Václav Vlček

Václav Vlček

24. 3. 2017 14:58

 Jihočeská společnost Abacus Electric oslavila 25 let své existence v pražském Tančícím domě, kde představila hned několik zajímavých novinek své značky Evolveo.

Reklama

Abacus Electric nemusíte znát, ale jejich vlastní značku spotřební elektroniky Evolveo jste už určitě někde viděli. Vedle nového zástupce z řady odolných smartphonů Strongphone G4 společnost ukázala i cestu, kterou se chce v brzké době ubírat. Evolveo totiž vstupuje i na trh herních zařízení. Důkazem je například multimediální herní centrum s bezdrátovým gamepadem. Za příjemnou cenu v obchodech uvidíte barevně podsvícenou herní klávesnici a herní myši. Obě kategorie se vyznačují herním designem a zvýšenou odolností.

EVOLVEO StrongPhone G4

Evolveo uvádí na trh nový kompaktní vodotěsný odolný Android LTE smartphone. V tenkém a elegantně vyhlížejícím těle se skrývá vnitřní pevný ochranný rám "SolidStone", který je vyroben speciální technologií s využitím hořčíku. Tento unikátní rám dodává telefonu nadstandartní mechanickou odolnost, která jej chrání před následky nárazů a pádů. Telefon je po stranách vybaven elegantními kovovými výztuhami tmavě šedé barvy, které mohou být snadno vyměněny za boční lišty stříbrné barvy, které jsou součástí balení. Jak jsme u odolných telefonů značky EVOLVEO zvyklí, i tento model splňuje stupeň krytí IP68, takže vodotěsnost v metrové hloubce po dobu 30 minut je samozřejmostí.

Společnost Abacus slaví 25. výročí uvedením novinek Evolveo
i Zdroj: PCTuning.cz

EVOLVEO GK420

Herní klávesnice s 3 volitelnými barvami podsvícení a s možností nastavení intenzity podsvícení ve 3 stupních. Ergonomický tvar s podložkou dlaní pro pohodlné psaní a hraní her. 104 standartních kláves a 10 multifunkčních kláves pro komfortní ovládání. Nečekejte mechanické spínače, ale za cenu 400 Kč je to fajn základ na noční hraní díky podsvícení.

Společnost Abacus slaví 25. výročí uvedením novinek Evolveo
i Zdroj: PCTuning.cz

EVOLVEO Fighter F1

Gamepad určený všem náruživým hráčům s univerzálním využitím jak s počítačem, tak i jako ovladač pro herní konzoli PlayStation 3, Android box nebo Android smartphone. Připojíte ho přes bluetooth, bezdrátovým dongle do USB (2,4 GHz) a nebo přes kabel. Vestavěný 32bitový MCU čip s výpočetní schopnosti až 48 milionů operací za sekundu zajišťuje vysokou citlivost a rychlou odezvu při hraní her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama