zowie-by-benq-prichazi-se-specialni-edici-bilych-mysi-rady-ec-a-podlozkou-g-sr-se-na-motivu-hltv
Novinka ZOWIE by BenQ přichází se speciální edicí bílých myší řady EC a podložkou G-SR-SE na motivu HLTV

ZOWIE by BenQ přichází se speciální edicí bílých myší řady EC a podložkou G-SR-SE na motivu HLTV

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 5. 2017 18:00 2

Značka produktů pro eSport, ZOWIE by BenQ, uvádí na trh speciální edici myší EC s lesklým povrchem a bílou barvou, a také novou podložku G-SR-SE na motivu populárního Counter Strike portálu HLTV.

Reklama

Myši řady EC nabízejí ergonomický design pro praváky se dvěma tlačítky na pravé straně. K dispozici jsou dvě velikosti - velká EC1-A a o něco menší EC2-A. DPI lze nastavit na hodnoty 400, 800, 1 600 a 3 200. Disponují možností nastavení obnovovací frekvence USB na 125, 500, resp. 1 000 Hz a jsou zkonstruovány tak, aby se daly plně využívat bezprostředně po zapojení bez nutnosti instalace ovladačů. Nová speciální edice je vyvedena v bílé barvě s lesklým povrchem.

Podložka pod myš G-SE-SE návrhem vychází z modelu G-SR. Má tloušťku 3,5 mm a rozměry 480 × 400 mm. Vyrobena je v kombinaci textilního povrchu a hladké gumové protiskluzové základny. Motivem na přední straně je HLTV, populární světový portál počítačové hry Counter Strike.

Myši EC1-A a EC2-A jsou dostupné na trhu za doporučenou koncovou cenu 1 699 Kč s DPH v České republice. Podložku G-SR-SE můžete zakoupit za cenu 799 Kč s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama