wd-purple-je-nove-dostupny-take-v-kapacite-10-tb
Novinka WD Purple je nově dostupný také v kapacitě 10 TB

WD Purple je nově dostupný také v kapacitě 10 TB

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 5. 2017 06:30

WD Purple s kapacitou 10 TB je součástí produktové řady určené pro aplikace bezpečnostních dohledových kamerových systémů. Podle informací společnost IHS Markit nárůst zařízení s rozlišením 4K a dalších kamerových systémů povede v následujících letech ke zvýšené poptávce po datových úložištích.

Reklama

Nový pevný disk je optimalizován pro bezpečnostní kamerové systémy s nepřetržitým provozem 24x7 a pro systémy vybavené až 64 HD kamerami například v malých firmách nebo domácnostech. Podle výrobce je kompatibilní se všemi předními výrobci čipsetů, přičemž WD dodává, že úzce spolupracuje s partnery, kteří poskytují řešení bezpečnostních kamerových systémů a společně stanovují benchmarkové hodnoty pro definování a prokazování výkonů v kamerových systémech.

Disky WD Purple jsou vybaveny několika technologiemi: nechybí ALLFrame 4K, která vylepšuje streamování prostřednictvím rozhraní ATA a pomáhá eliminovat ztráty v záznamech, zlepšuje celkové přehrávání videa a nabízí další možnosti. Přítomen je i vylepšený firmware, který pomáhá redukovat pixelizaci obrazu a nechtěné výpadky záznamu bezpečnostních kamer. Technologie HelioSeal pak umožňuje dosáhnout vyšší kapacity u disků a jejich nižší spotřebu.

WD Purple 10 TB (WD100PURZ) je k dostání prostřednictvím vybraných prodejců a distributorů, je na něj poskytována tříletá záruka. Doporučená koncová cena je 15 596 Kč včetně DPH.

Zdroj: WD

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama