centrum-cz-jiz-jen-v-netmonitoru
Novinka Centrum.cz již jen v NetMonitoru

Centrum.cz již jen v NetMonitoru

Docekal

Docekal

9. 7. 2005 00:00 2

Portál Centrum.cz se stává dalším serverem, jehož výsledky budou výhradně auditovány v novém oficiálním výzkumu návštěvnosti českého internetu NetMonitor. Od července 2005 již nebude používat dosavadní audit návštěvnosti společnosti iAudit.

Reklama
Nový oficiální výzkum českého internetu – NetMonitor organizuje SPIR (Sdružení pro internetovou reklamu), ve kterém je většina českých internetových médií a největší internetové mediální agentury. Po letech úspěšného provozu sociodemografického výzkumu českého internetu se SPIR rozhodl rozšířit výzkum i na oficiální audit návštěvnosti a tím se z NetMonitoru stal komplexní výzkum o návštěvnosti a struktuře uživatelů českého internetu. Portál Centrum.cz se stává dalším serverem, jehož výsledky budou výhradně auditovány v novém oficiálním výzkumu návštěvnosti českého internetu NetMonitor. Od července 2005 již nebude používat dosavadní audit návštěvnosti společnosti iAudit.


Květnové výsledky návštěvnosti českého internetu jsou zveřejněny zde: http://www.netmonitor.cz/outputs/2005_05_NetMonitor_offline_report.pdf 


Online data o návštěvnosti serverů jsou nově k dispozici na adrese http://ola.netmonitor.cz

Via tisková zpráva NetCentrum.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama