toshiba-uvadi-na-trh-aktualizovanou-verzi-byznys-notebooku-portege-x30
Novinka Toshiba uvádí na trh aktualizovanou verzi byznys notebooku Portégé X30

Toshiba uvádí na trh aktualizovanou verzi byznys notebooku Portégé X30

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

4. 5. 2017 10:30

Přesto, že Toshiba značně omezuje své působení na trhu s PC a notebooky, stále pracuje na řadě nových, či vylepšených produktů. Jedním z nich je nová, upgradovaná verze notebooku Portégé X30.

Reklama

Tento kompaktní notebook získal nejen novou vnitřní výbavu, ale změnila se také jeho šasi. Nová verze je totiž tenčí a lehčí než u jeho předchůdce. Má profil o šířce 15,9 mm a váží jen něco málo přes kilogram. Zanedbatelné nejsou ani jeho specifikace v čele s procesorem Intel Core i7 rodiny Kaby Lake. 

Toshiba uvádí na trh aktualizovanou verzi byznys notebooku Portégé X30
i Zdroj: PCTuning.cz

Tomu může sekundovat až 16 GB operačních pamětí a vnitřní úložiště zajistí až 512GB SSD. Displej zařízení je 13,3palcový s rozlišením Full HD, který může být i dotykový. Lichotivá je pak také výdrž baterie, která by měla dosahovat až na 18 hodin. 

Vzhledem k zaměření notebooku se dočkáme i dalších funkcí, mezi něž se řadí sada technologií Intel vPro, čtečka otisků prstů, operační systém Windows 10 Pro, nebo třeba prodloužená 3letá záruka. To vše nás vyjde na cenu od 1 449 dolarů, což je v přepočtu a DPH zhruba 43 000 Kč.

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama