profesionalni-tym-evil-geniuses-se-spojil-se-steelseries
Novinka Profesionální tým Evil Geniuses se spojil se SteelSeries

Profesionální tým Evil Geniuses se spojil se SteelSeries

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 5. 2017 11:30

Společnost SteelSeries, přední světový výrobce herních periferií, představuje novou řadu produktů nesoucí značku elitního eSport týmu Evil Geniuses.

Reklama

Evil Geniuses je profesionálním týmem, který posbíral nejvíce finančních odměn na turnajích v porovnání s jakoukoli jinou eSport organizací na světě. Díky spojení patnáctileté tradice a zkušeností v oblasti vývoje herních periferií společnosti SteelSeries a takto úspěšného týmu, vznikla unikátní série produktů, skládající se z headsetu Arctis, klávesnice Apex M500, upravené myši Rival 300 a podložky QcK+.

„SteelSeries spolupracuje s Evil Geniuses na testech a vylepšování svých produktů po několik let aby se ujistila, že jsou vhodné pro profesionální hraní,“ říká Ehtisham Rabbani, SteelSeries CEO, a dodává: „Jejich vítězné tažení a maximální snaha o vždy dokonalý výkon na turnajích koresponduje se závazkem SteelSeries podporovat profesionální hráče produkty, které jim pomohou na cestě stát se nejlepšími.“

Profesionální tým Evil Geniuses se spojil se SteelSeries
i Zdroj: PCTuning.cz

SteelSeries Rival 300 edice Evil Geniuses je postavena na základě ikonické myši na poli eSportu s garancí 30 milionu kliknutí. Nabízí ergonomický design s důrazem na maximální pohodlí při dlouhém hraní, přesný PixArt PMW3310 optický senzor, šest programovatelných tlačítek a RGB podsvícení. Ludwig „zai“ Wåhlberg, hráč Evil Geniuses, o ni říká: „Rival 300 je pro mě ta nejlepší možná volba“.

Mechanická klávesnice SteelSeries Apex M500 edice Evil Geniuses je „vynikající a jedna z nejlepších mechanických klávesnic, které jsem kdy používal,“ komentuje Saahil „Universe“ Aroram, hráč týmu EG, další periferii, která disponuje Cheery MX Red spínači, technologií anti-ghosting a je kompatibliní se SteelSeries Engine.

O podložce pod myš SteelSeries QcK+ edice Evil Geniuses se svěřil hráč EG, Artour „Arteezy“ Babaev, že „je velká a dostatečně silná, což z ní dělá pohodlného a odolného společníka s konzistentním a celkově přirozeným skluzem pro myš.“ Je vyrobena z téměř hladkého materiálu bez zbytečných třecích ploch, s gumovou spodní bází a tloušťkou 4 mm.

Zdroj SteelSeries TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama