akce-nvidia-shield-iptv-kuki-zahajena
Novinka Akce nVidia Shield + IPTV Kuki zahájena

Akce nVidia Shield + IPTV Kuki zahájena

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 5. 2017 10:00

Květnová promoakce společnosti nVidia a IPTV poskytovatele Kuki právě odstartovala. Každý zákazník, který si na Alza.cz zakoupí multimediální centrum Shield TV (2017), dostane do konce roku zdarma navíc předplatné IP televize Kuki ve variantě Kuki Větší v hodnotě 3 270 Kč. Akce platí do konce června, nebo do vyprodání zásob.

Reklama

Elektronické předplatné chytré internetové televize Kuki by mělo se svými 60 televizními kanály uspokojit i náročné uživatele. Toi si kompletní seznam navíc mohou z poloviny navolit sami podle zájmů a preferencí. V praxi to znamená, že 30 programů je daných a zbylých 30 lze vybrat z nabídky celkem 104 programů.

S televizí Kuki získají uživatelé také mnoho užitečných funkcí jako je nahrávání, vracení se v čase až o 48 hodin a mnoho dalšího. Nad rámec televizního vysílání je v rámci elektronického předplatného k dispozici více než 150 seriálů v digitální knihovně zdarma k okamžitému sledování.

Shield TV je v České republice k dostání na Alza.cz za cenu 5 999 Kč, v balení se nachází dálkové ovládání a herní ovladač. Shield Pro nabízí zařízení s 500GB diskem, herním ovladačem a dálkovým ovládáním s přípojkou na headset za cenu 8 999 Kč. Samostatný herní ovladač je k dispozici za 1 899 Kč, samostatné dálkové ovládání za 1 699 Kč a podstavec pro základní verzi za 699 Kč, respektive 899 za Pro verzi. Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama