htc-u-11-se-objevilo-v-benchmarku
Novinka HTC U 11 se objevilo v benchmarku

HTC U 11 se objevilo v benchmarku

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 5. 2017 13:30

V úterý 16. května dojde k oficiálnímu představení nového top modelu tchajwanského HTC. Z dostupných informací víme, že bude lákat na neobvyklý způsob ovládání pomocí gest, duální fotoaparát či superprocesor od Qualcommu. Jak výkonný chystaný smartphone bude, prozrazuje  s předstihem aplikace GeekBench.

Reklama

V tomto populárním benchmarku HTC U 11 získalo 1 912 bodů v jednovláknovém testu a 6 137 bodů ve vícevláknových operacích. Pro srovnání: náš redakční Huwei P10 s čipsetem Kirin 960 nasbíral 1 861/6 314 bodů.

Připravované HTC má dostat výbavu, kterou zatopí nejlepším (a nejdražším) modelům na trhu. V jeho výbavě se objeví 5,5palcový QHD displej, který bude vsazen do precizně zpracovaného kovového těla – to navíc bude obepínat speciální rámeček, s jehož pomocí bude možné gesty telefon ovládat. Novinka bude používat supervýkonný procesor Snapdragon 835 společně s novou generací GPU Adreno a 4 GB RAM. Hlavní fotoaparát HTC U 11 bude duální se dvěma 12Mpx snímači, čelní kamerku má charakterizovat 8Mpx senzor.

HTC už dříve oznámilo, že svůj nový vrcholný model představí 16. května na akcích v Londýně, New Yorku a Tchaj-peji. Smartphone se začne prodávat v bílé, černé, červené, modré a stříbrné barvě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama