virtualni-realita-v-praze-festival-czech-vr-fest-s-konferenci
Novinka Virtuální realita v Praze: Festival Czech VR Fest s konferencí

Virtuální realita v Praze: Festival Czech VR Fest s konferencí

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 4. 2017 19:00

Největší festival virtuální a rozšířené reality ve Střední Evropě proběhne 24. a 25. května v Praze na Jatkách 78. Hlavní částí festivalu bude mezinárodní konference, na kterou dorazí přes 50 expertů na VR/AR, , kteří vystoupí pro více než 500 odborníků z celého světa.

Reklama

Na Czech VR Festu se objeví například Veronika McGregorová z NASA, Masaru Ohnogi z šanghajské společnosti Gumi Inc., největší autorita komunity VR/AR v USA Ryan Bell, který je zakladatelem VRScoutu a má za sebou také projekt pro prezidenta Baracka Obamu. Akce se rovněž zúčastní zástupci Microsoftu, Škody Auto a dalších významných společností. Dosud svou účast potvrdilo přes padesát odborníků a investorů. Jména přednášejících a program konference organizátoři postupně doplňují.

Na výstavě si pak budou moci fandové virtuální reality na vlastní kůži vyzkoušet novinky od všech předních značek, mezi které patří Oculus Rift, HTC Vive, SONY Playstation VR, Google, Microsoft a Samsung, a setkat se přímo s výrobci a vývojáři. K dispozici budou nejenom virtuální brýle, ale i simulátory.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama