asus-uvadi-desku-s-podporou-sli-32x
Novinka ASUS uvádí desku s podporou SLI 32x

ASUS uvádí desku s podporou SLI 32x

Petr Válek

Petr Válek

7. 7. 2005 00:00 1

Server Clubic a nejen on zveřejnil informaci o nové základní desce firmy ASUS A8N32-SLI Premium, která nejenže podporuje SLI 32x, ale zajímavostí je i použitý čipset. Jeho výrobcem je firma nVidia a jde o C51D. O něm jste se mohli něco dozvědět v nedávné novince.

Reklama
Tou pravou zvláštností je to, že firma ASUS uvádí základní desku s čipsetem, který ještě nebyl oficiálně uveden.

ASUS uvádí desku s podporou SLI 32x
i Zdroj: PCTuning.cz

Její specifikace jsou velice solidní. Je určena jak už asi tušíte pro procesory AMD Athlon 64/FX/X2 do patice 939. Kromě podpory SLI v modu 32x (dva nezávislé sloty PCI Express x16) na desce najdete takové vychytávky jako jsou Gigabitová LAN síťovka, jeden port PCI Express x4, celou desítku USB 2.0, čtveřici Serial ATA portů (z toho dva Serial ATA 300), externí řadič RAID Sil3132 a samozřejmě kvalitní audio v podání kodeku Realtek ALC 850.
Hyper - Transport na frekvenci 1000 MHz, dvoukanálový řadič pamětí DDR 400, Ultra ATA, to jsou další z nezbytných součástí nové desky. Softwarové specialitky pro overclocking a sledování systému jsou u ASUSu již samozřejmostí. A nám nezbývá než čekat jaká bude základní deska ve skutečnosti, musíte ale uznat sami, že by mohlo jít o precizního nástupce čipsetu nForce4 do doby než přijde AMD s dalším evolučním krokem.

Zdroj: Clubic

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama