logitech-uvadi-mechanickou-herni-klavesnici-g413-se-spinaci-romer-g
Novinka Logitech uvádí mechanickou herní klávesnici G413 se spínači Romer-G

Logitech uvádí mechanickou herní klávesnici G413 se spínači Romer-G

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 4. 2017 07:00

Nový přírůstek do řady mechanických herních klávesnic Logitech G413 Mechanical Gaming Keyboard je vybaven mechanickými spínači Romer-G. Hráče však jistě potěší i kartáčovaný horní kryt z eloxovaného hliníku, jaký se používá v konstrukcích letadel, průchozí USB port nebo podsvícení kláves.

Reklama

„Na vytvoření designu a konstrukce této klávesnice jsme vynaložili spoustu času, abychom dosáhli vyspělého výkonu s těmi nejpodstatnějšími funkcemi v příznivé cenové úrovni,“ řekl Ujesh Desai, viceprezident a generální ředitel divize Logitech G. „Jsme přesvědčeni, že jsme u modelu G413 dosáhli dokonalé rovnováhy mezi funkcemi potřebnými k vysokému výkonu a atraktivním designem.“

Horní kryt G413 je vyrobený z kartáčované slitiny hliníku a slouží jako páteř klávesnice. V něm jsou uloženy mechanické spínače Romer-G, které mají zdvih pro sepnutí 1,5 mm a měly by tak zaregistrovat stisk tlačítka až o 25 rychleji než standardní mechanické spínače.

Klávesnice má rovněž tlačítka pro ovládání multimédií, takže pomocí funkčních kláves můžete při stisku klávesy FN ovládat hlasitost, přehrávání a jeho pozastavení, ztlumení zvuku, herní režim, podsvícení a další funkce. Přepínací funkce klávesy FN je ve výchozím nastavení obslužné aplikace Logitech Gaming Software (LGS) nakonfigurována tak, že funkční klávesy ovládají multimédia.

Klávesnice Logitech G413 je dostupná ve dvou verzích – Logitech G413 Carbon se vyznačuje v základu rudým podsvícením, zatímco Logitech G413 Silver má ikonické podsvícení bílé.

Očekává se, že v České republice a na Slovensku budou obě varianty dostupné u vybraných gamingových prodejců (Alza, Datart, Euronics a NAY) v průběhu dubna, a to za doporučenou maloobchodní cenu 2 690 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama