v99-je-spionazni-ip-kamera-s-online-prenosem-na-mobil
Novinka V99 je špionážní IP kamera s online přenosem na mobil

V99 je špionážní IP kamera s online přenosem na mobil

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 4. 2017 08:00 6

Špionážní kamera V99 s integrovaným WiFi modulem umožňuje skryté monitorování vybraných prostor. Pokud chcete zabezpečit svůj majetek, pokud se obáváte o bezpečí svých dětí nebo máte pochybnosti o chování svých blízkých či zaměstnanců, pak vám může poskytnout důležité informace, klid a jistotu. Záznam se ukládá na vyměnitelné TF karty nebo je možné jej sledovat online na chytrém telefonu.

Reklama

Objektiv V99 má průměr 4 mm a průměr čočky je pouhý jeden milimetr, přesto zajišťuje obraz v rozlišení pět megapixelů. Úhel záběru kamery je 80° a rychlost záznamu je 25 snímků za sekundu. Rozlišení lze nastavit ve třech úrovních: 1080p, 720p, nebo 480p. Zvuk je zaznamenáván až do vzdálenosti pět metrů. Nechybí ani režim pro pořizování statických fotografií.

Kamerku snadno připojíte do domácí WiFi sítě a můžete tak získat online přenos monitorovaných prostor na váš chytrý telefon s Androidem a iOS pomocí bezplatné aplikace BVCAM. Záznam se současně ukládá na vyměnitelnou TF kartu s kapacitou až 32 GB. V99 je napájena akumulátorem s kapacitou 2000 mAh, který by měl zajistit nepřetržitý chod až po dobu tří hodin.

Miniaturní kamera V99  je dodávána na český trh prostřednictvím internetového obchodu Spyshop24.cz za 4 380 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama