samorost-3-pro-pc-a-mac-vysel-v-krasne-krabicce
Novinka Samorost 3 pro PC a Mac vyšel v krásné krabičce

Samorost 3 pro PC a Mac vyšel v krásné krabičce

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 4. 2017 20:00 1

Český adventurní titul Samorost 3, který přináší strhujícího zpracování a pohodovou hratelnost, je nově možné koupit i v trafikách, v prodejnách potravin a na mnoha dalších místech. Studio Amanita Design o tom informuje na svém oficiálním facebooku.

Reklama

DVD s hrou pro PC a Mac a kompletním soundtrackem v MP3 seženete za 149 Kč v každém novinovém stánku po celé ČR. „Vnější obal je z lesklého tvrdého papíru, uvnitř je nosič uložen do průhledného plastu. Snažili jsme se vyrobit co možná nejčistší předmět, aby to balení mělo hodnotu i pro fanoušky a sběratele,“ uvedl pro BonusWeb Lukáš Kunce z Amanita Design. Pro  úplnost dodejme, že klíč ke hře není součástí balení, v krabičce najdete jen hru samotnou bez DRM.

Samorost 3 je dobrodružný animovaný titul plný hlavolamů a miniher od tvůrců Machinária a Botaniculy. Na kosmické výpravě prozkoumáte devět planetek, poznáte jejich podivné obyvatele a rozlousknete záhadu kouzelné flétny.

Hra českých tvůrců vznikala řadu let a pouhý den po vydání na Steamu se katapultovala do čela žebříčků. Umístila se na prvním místě jako nejprodávanější titul a zároveň se stala také nejpopulárnější nově vydanou hrou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama