u-o2-muzete-pri-nakupu-novych-telefonu-usetrit-az-3-000-kc
Apple Novinka U O2 můžete při nákupu nových telefonů ušetřit až 3 000 Kč

U O2 můžete při nákupu nových telefonů ušetřit až 3 000 Kč

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 4. 2017 17:00 1

Operátor nabízí od dubna svým zákazníkům možnost získat bonus ve výši 1 000, 2 000 nebo 3 000 korun. Ten bude odečten od ceny oblíbených telefonů značek Apple, Huawei, Lenovo Moto a Samsung. Bonus dostanou noví zákazníci, kteří si aktivují jeden z vybraných tarifů, a také ti stávající, kteří si prodlouží závazek nebo navýší používaný tarif. Například pokud si zákazník nově pořídí nejčastěji využívaný neomezený tarif FREE CZ, získá bonus 3 000 korun.

Reklama

Do bonusové nabídky je zahrnuto téměř dvacet oblíbených smartphonů včetně těch, které v síti O2 podporují technologii VoLTE, jako například nejnovější Huawei P10. Největšími výhodami VoLTE jsou velmi krátká doba spojení hovoru a volání v HD kvalitě a s potlačením okolních ruchů.

Nabídka se vztahuje také na všechny mobily značky Apple, včetně novinek této značky - model iPhone SE s navýšenou kapacitou (32 GB a 128 GB) a iPhone 7 a 7 Plus v nové červené barvě.

Slevu dostanou zákazníci při pořízení nového mobilu z nabídky na kterékoli z O2 Prodejen, na které si svůj nový telefon mohou také pojistit proti poškození nebo krádeži. Všechny telefony je možné pořídit na splátky bez akontace a bez navýšení.

*podporuje VoLTe v síti O2

Zdroj: O2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama