elektricka-kolobezka-xiaomi-scooter-2-miri-do-prodeje
Novinka Elektrická koloběžka Xiaomi Scooter 2 míří do prodeje

Elektrická koloběžka Xiaomi Scooter 2 míří do prodeje

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 4. 2017 11:00 1

Krátce po slavnostním otevření prvního Concept Space v České republice, který představuje produkty značky Xiaomi, jde do prodeje elektrokoloběžka Scooter 2. S dojezdem až třicet kilometrů se jedná o běžně použitelný městský dopravní prostředek. K dostání bude v e-shopu Xiaomimobile.cz od 10. dubna.

Reklama

Český e-shop Xiaomimobile.cz posílá do prodeje další z řady produktů společnosti Xiaomi. Tentokrát to však není mobilní telefon, kterými je čínská značka v České republice nejvíce známá. Jedná se o elektrokoloběžku Xiaomi Scooter 2. Dojezd až 30 kilometrů, maximální rychlost 25 km/h a nosnost 100 kg dělá z Xiaomi Scooter 2 praktické městské vozítko, které můžete navíc díky skládací konstrukci a hmotnosti 12,5 kg vzít všude s sebou. K dostání bude v černé a bílé variantě za 13 999 Kč.

Koloběžka má baterii s kapacitou 280 Wh, která se z elektrické sítě plně dobije za pět hodin. Je tak možné jí pohodlně dobít v práci, nebo ve škole. Vpředu i vzadu je vybavena LED osvětlením, které umožňuje bezpečné používání i v městském provozu. Ke sledování provozních údajů jako ujetá a dojezdová vzdálenost, stav nabití baterie, nebo průměrná rychlost, je možné koloběžku připojit k aplikaci Mi Home v mobilním telefonu.

Xiaomi Scooter 2:

  • rozměry a hmotnost: 1080 × 430 × 1140 mm, 12,5 kg
  • nosnost: 100 kg
  • rozměr kol: 8,5”
  • baterie: 280 Wh, dojezd cca 30 km, doba nabíjení 5 hodin
  • maximální rychlost: 25 km/h
  • výbava: led osvětlení přední a zdaní, stojánek, konektivita s aplikaci Mi Home (ujetá a dojezdová vzdálenost, stav nabití baterie, průměrná rychlost atd.)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama