vodafone-ukaze-samsung-galaxy-s8-na-sve-prodejne-jiz-zitra
Novinka Vodafone ukáže Samsung Galaxy S8 na své prodejně již zítra

Vodafone ukáže Samsung Galaxy S8 na své prodejně již zítra

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 3. 2017 15:00

Dlouho očekávané nové modely chytrého telefonu od Samsungu, Galaxy S8 a S8+, se blíží i do České republiky. Vodafone jako první s týdenním předstihem před ostatními distributory ukáže fanouškům tyto dva modely živě ve své prodejně na Václavském náměstí, a to již zítra, 29. března 2017 v 17:00. Zároveň bude celosvětové představení modelů S8 a S8+ přenášet živě na sociální sítě (facebook a twitter).

Reklama

Vodafone tak nabídne jako první v České republice všem fanouškům Samsungu možnost být při celosvětovém představení těchto dvou očekávaných novinek a zároveň zítra otevře pro zájemce možnost si telefony předobjednat. Živé vzorky budou postupně ve všech prodejnách dostupné od 5. dubna 2017. Zákazníci si telefony mohou předobjednávat na tam.je/galaxys8 až do půlnoci 19. dubna 2017.

Všechny objednávky Vodafone odešle 20. dubna 2017 a doručí prostřednictvím České pošty do 3 pracovních dní. Zákazníci je tak obdrží ještě před začátkem oficiálního prodeje. Ve standardní nabídce budou tyto dva modely u Vodafonu zařazeny od 28. dubna 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama