zagg-predstavil-nova-ochranna-skla-se-safirem
Novinka Zagg představil nová ochranná skla se safírem

Zagg představil nová ochranná skla se safírem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 3. 2017 15:30

Dlouholetý výrobce ochranného příslušenství pro elektroniku představil nové ochranné sklo pro chytré telefony. InvisibleShield Sapphire Defense vyniká tím, že obsahuje safír, jeden z nejtvrdších minerálů světa, který mu poskytuje tu nejvyšší odolnost proti rozbití, poškrábání a ušpinění.

Reklama

Podle Zaggu  byly k vytvoření nového ochranného skla použity vyspělé technologie, které se uplatňují mimo jiné i v letectví. Na desetibodové Mohsově stupnici tvrdosti látek má běžné sklíčko tvrdost pět, desítka označující nejtvrdší minerál patří diamantu. Safír má podle této škály tvrdost 9, což potvrzuje jeho jedinečné ochranné vlastnosti.

InvisibleShield Sapphire Defense je navíc pokryto vrstvou odpuzující mastnotu, takže na jeho povrchu by neměly zůstávat viditelné otisky prstů ani jiné šmouhy. Důležitou vlastností je také vysoká průhlednost, díky níž uživatel údajně nezaznamená při práci rozdíl oproti samotné obrazovce.

Uživatelé mohou sklíčko na obrazovku jednoduše aplikovat sami. „Díky pokročilému chemickému zpracování není třeba se obávat vzduchových bublinek pod povrchem,“ tvrdí výrobce. Na InvisibleShield Sapphire Defense se vztahuje doživotní záruka: pokud se sklo opotřebuje nebo poškodí, Zagg jej uživateli vymění.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama