honor-podpori-sampionat-ve-freestyle-snowboardingu
Novinka Honor podpoří šampionát ve freestyle snowboardingu

Honor podpoří šampionát ve freestyle snowboardingu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 3. 2017 19:00 1

Po loňské úspěšné spolupráci značka Honor opět podpoří ostře sledované finále světového šampionátu ve freestyle snowboardingu Snowjam 2017. Jako hlavní partner připraví firma v rámci doprovodného programu stan plný nejmodernějších smartphonů a zábavy. Zároveň telefony věnuje do jedné z dílčích soutěží.

Reklama

„Naši fanoušci a zákazníci loni ocenili, že jsme se podíleli na takové atraktivní akci, jakou je Snowjam. Samozřejmě jsme tak i blíž naší cílové skupině. Povaha akce totiž plně odpovídá charakteru značky Honor a její dosavadní komunikaci. Během uplynulého roku se značka Honor posunula zase o něco dál. Rádi to snowboardové komunitě, ke které máme díky spolupráci s Evou Samkovou blízko, předvedeme živě,“ přibližuje spolupráci se Snowjamem Tomáš Veselý, Marketing & e-Commerce manager značky Honor pro střední Evropu. „Stejně jako loni navíc závody pro televizi komentuje jeden z našich ambasadorů Matěj Novák, úspěšný snowboardista a surfař. Takže bylo jasné, že tam nesmíme chybět,“ doplňuje Veselý.

Snowjam je vrcholem snowboardové sezóny

Opravdová světová snowboardová elita se na nejdůležitější závod sezóny sjede do Špindlerova mlýna, a to v termínu od 21.-26. 3. Návštěvníci si užijí nejen souboj o vítězství v závodě samotném, ale také o vítězství v celém seriálu Světového poháru. Hlavní závod je letos i součástí kvalifikace na ZOH 2018. Mezi závodníky se objeví například i Šárka Pančochová, vítězka Světového Poháru 2014. Stejně jako loni Honor potěší i čtyři vítěze v soutěžích Freestyle a Best Trick, vždy v mužské i ženské kategorii. Všichni vítězové získají nejnovější telefon značky Honor 6X.

V Honor zóně návštěvníci načerpají sílu

Jako hlavní partner závodů bude mít Honor na místě odpočinkovou zónu s prezentací svých nejlepších chytrých telefonů. Honor zóna bude také jediným místem na Snowjamu, kde si návštěvníci budou moci nabít své chytré telefony. Kulturní program, který je nedílnou součástí celé akce, zahrnuje dva večery plné koncertů a DJ setů ve stylu rocku, hip-hopu, reggae a taneční hudby.

Zdroj: Honor

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama