v-praze-se-znovu-setkaji-vyvojari-na-javascriptove-konferenci-ngbigparty
Novinka V Praze se znovu setkají vývojáři na javascriptové konferenci ngBigParty

V Praze se znovu setkají vývojáři na javascriptové konferenci ngBigParty

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 3. 2017 18:00

Ve středu 22. března se bude v pražském prostoru NOD Roxy konat čtvrté setkání javascriptových vývojářů komunitního meetupu ngParty. Tradiční akci založili Martin Hochel, Mario Vejlupek a Viliam Elischer a na setkání tentokrát pozvali známé vývojáře ze zahraničí. Přednášet budou lidé z firem jako e-spres-oh, NoRedInk, Small Improvements, UltimateAngular či pražské divize MSD. Řeč bude o knihovnách a frameworcích Angular, React, Vue, přechodech mezi nimi a velkých migracích kódu nebo o českém projektu AppMixer.

Reklama

Knihovny Vue a React porovná Andrei Pfeiffer (@timjsmeetup). James Henry přiletí z Londýna a ukáže, jak přežít migraci z AngularJS na Angular. Od Sebastiana Fröstla (@angular_berlin) se účastníci doví, jak migrovat 100 tisíc řádků kódu z AngularJS do React. Tereza Sokol uvede účastníky do tajů jazyka Elm. Jarda Minařík shrne zkušenosti s produkčním vývojem mobilních aplikací pomoci technologie React Native v korporátním prostředí.

Jedním z hlavních sponzorů čtvrté ngParty je český startup Client.io, který organizátorům umožnil oslovit a pozvat řečníky ze zahraničí a zároveň bude jeho spoluzakladatel David Durman prezentovat zkušenosti s vývojem škálovatelného dataflow enginu v NodeJS.

Hlavním sponzorem akce a celého meetupu je česká firma EmbedIT, která ngParty komunitu podporuje od jejího začátku.

Akce ngParty se koná ve středu 22. března 2017 v NOD Roxy, začíná v 17:00 a vstup je zdarma - stačí se registrovat na této stránce (skupinu ngParty můžete sledovat na Facebooku).

V Praze se znovu setkají vývojáři na javascriptové konferenci ngBigParty
i Zdroj: PCTuning.cz

O zakladatelích ngParty

Martin Hochel je softwarový inženýr (EmbedIT), který přispívá do open source projektů jako ngMetadata, SkateJS, Angular, React, Preact.

Mario Vejlupek je softwarový inženýr (EmbedIT) řadící se služebně mezi veterány v rámci vývoje webových aplikací. Odjakživa zbožnuje open source ideologii a je skalním zástancem myšlenky decenralizovaného balíčkovacího ekosystému pro JavaScript. V poslední době se mu také zajímá o virtualizační technologie, kontejnery a velryby.

Viliam Elischer je softwarový vývojář (MSD), zaměřující se na technologie nové generace, jako je například virtualizace pomocí kontejnerů nebo digitální kryptoměny.

 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama