honor-6x-s-dualnim-fotakem-uz-je-oficialne-v-prodeji
Novinka Honor 6X s duálním foťákem už je oficiálně v prodeji

Honor 6X s duálním foťákem už je oficiálně v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 3. 2017 16:00

Po čtrnácti dnech předprodejů zahájila značka Honor prodej modelu 6X. Očekávaná novinka má 5,5palcový Full HD displej, 3GB operační a 32GB interní paměť. Její největší chloubou je však duální fotoaparát, který je typický pro dražší smartphony.

Reklama

Honor 6X je telefonem, který za 6 990 korun přináší v podstatě všechny moderní vymoženosti, které jinak vídáme u dražších modelů. Dostal jemný displej a rychlou čtečku otisků prstů na zádech, k tomu přidává tělo vytvořené převážně z kovu, čipset Kirin 655 společně s 3 GB RAM, 32GB úložiště a 3 340mAh baterie.

Samozřejmostí je kompletní konektivita včetně LTE a NFC a nechybí také to nejdůležitější – duální foťák. Pod dvojicí čoček umístěných na zadní straně telefonu se přitom skrývají dva zcela různé snímače. Ten hlavní má světelnost f/2.2 a rozlišení 12 Mpx , druhý jen jen 2Mpx a slouží hlavně ke sběru informací o hloubce ostrosti obrazu.

Nový Honor lze oficiálně zakoupit v obchodech CZC.cz, Kasa.cz, Alza.cz, Mall.cz, Smarty, Mobil pohotovost, Datart, Euronics, Space a Electroworld a také u operátora O2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama