prvni-xiaomi-concept-space-v-ceske-republice-otevren
Novinka První Xiaomi Concept Space v České republice otevřen

První Xiaomi Concept Space v České republice otevřen

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 3. 2017 09:30 2

Lion Mobile, provozovatel e-shopu Xiaomimobile.cz, otevřel první Xiaomi Concept Space v České republice. V Showroomu prezentuje kromě telefonů Xiaomi i široké spektrum chytrých domácích spotřebičů propojených přes Xiaomi IoT platformu Mijia.

Reklama

Showroom se zaměřuje na prezentaci dosud méně známých produktů Xiaomi z oblasti Smart Home a možnosti jejich propojení přes mobilní aplikaci. Čistička vzduchu, varná konvice, robotický vysavač, nebo rýžovar. To vše lze na dálku ovládat přes aplikaci Mi Home. U příležitosti slavnostního otevření bylo možné vyzkoušet si i Xiaomi elektrokoloběžku, nebo populární dron.

„Internet věcí je v současnosti pro mnoho lidí stále trochu slovo z budoucnosti a většina lidí si pod tím nedokáže nic moc představit. Xiaomi přichází se zcela konkrétním a hmatatelným světem Internetu věcí. Přes aplikaci si cestou do práce nechám uvařit vodu v konvici, mezitím doma spustím na dálku vysavač a čističku vzduchu. Podívám se přes IP kameru, jestli mi třeba někdo nechodí po zahradě. To všechno je Internet věcí od Xiaomi teď a tady. U nás v Xiaomi Concept Space si tohle můžete vyzkoušet na vlastní kůži a následně i zakoupit v e-shopu xiaomimobile.cz,“ okomentoval otevření showroomu jednatel společnosti Lion Mobile Jiří Opletal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama