nvidia-vydala-nove-game-ready-ovladace-pro-directx-12
Novinka nVidia vydala nové Game Ready ovladače pro DirectX 12

nVidia vydala nové Game Ready ovladače pro DirectX 12

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 3. 2017 19:30

Právě dnes odstartoval prodej nejnovější grafické karty GeForce 1080 Ti a souběžně s tím nVidia vydala i nové Game Ready ovladače, které zvyšují výkon v prostředí DirectX 12 a zpřístupňují technologii Ansel pro hru Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. 

Reklama

Díky spolupráci nVidie a herních vývojářů se povedlo zvýšit výkon her v průměru o 16% napříč DirectX 12 tituly. Konkrétně výrobce na svém webu vyvěsil následující údaje: Gears of War 4 + 10 %, Hitman + 23 %, Rise of the Tomb Raider + 33 % a Tom Clancy’s The Division + 4 %. Hodnoty byly naměřeny na sestavě s GeForce GTX 1080 v rozlišení 3 840 × 2 160 px a maximálních detailech. Výkonnostní skok je porovnáván s driverem 368.25.

Nové ovladače však nepřináší pouze vyšší výkon, zpřístupňují totiž i technologii Ansel pro hru Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Ansel si můžete představovat jako neustále přítomnou virtuální kameru, skrz kterou můžete své herní zážitky zachytávat z úhlů, ze kterých to nikdy předtím nebylo možné. Hráči díky tomu mohou kameru posunout na libovolné místo, z libovolného úhlu, aplikovat na scénu různé filtry a dokonce zachytit 360° obrázek pro sledování ve virtuální realitě.

Ansel je podporován i v mnoha dalších hrách, jako Zaklínač 3: Divoký hon, Dishonored 2, Watch Dogs 2 nebo The Witness. Rovněž bude brzy přidán do titulů  Lawbreakers a Mass Effect: Andromeda. Už teď je k dispozici vývojářům v rámci Unity enginu a Unreal enginu jakožto plugin, brzy bude také dostupný v rámci enginu Amazon Lumberyard.

nVidia vydala nové Game Ready ovladače pro DirectX 12
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama