steelseries-rozsiruje-kompatibilitu-headsetu-arctis-3-o-nintendo-switch
Novinka SteelSeries rozšiřuje kompatibilitu headsetu Arctis 3 o Nintendo Switch

SteelSeries rozšiřuje kompatibilitu headsetu Arctis 3 o Nintendo Switch

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 3. 2017 14:00 2

SteelSeries, známý výrobce herních periferií, rozšiřuje plnou kompatibilitu headsetu Arctis 3 o konzoli Nintendo Switch. Firma na to upozornila v dnešní tiskové zprávě.

Reklama

„SteelSeries Arctis 3 je ideální headset pro hraní na jakémkoli místě. To perfektně koresponduje s Nintendo Switch,“ říká Ehtisham Rabbani, SteelSeries CEO, a doplňuje: „Headset je osazen nejlepšími audio měniči na trhu, exkluzivní nastavitelnou a odnímatelnou čelenkou podobnou té na lyžařských brýlích a pohodlnými náušníky s AirWave tkaniny inspirované materiály používanými profesionálními atlety.“

Arctis 3 podle výrobce zavádějí nový standard kvality v oblasti reprodukce zvuku. Headset ve svém nitru skrývá prémiové měniče používané pouze v nejlepších modelech značky SteelSeries. Ty mají v kombinaci se 7.1 kanálovým zvukem uživatelům poskytnout ten nejlepší zvukový zážitek.

Sluchátka mají také zatahovací bidirekcionální mikrofon ClearCast, který by měl zajistit čistou hlasovou komunikaci s důrazem na řeč a potlačením hluku z okolí. Nový design má podobu nastavitelné a odnímatelné čelenky podobné té na lyžařských brýlích a náušníky vyhotovené ze speciální tkaniny AirWeave. SteelSeries Arctis 3 jsou v ČR již dostupné. Zakoupit je lze zhruba za 2 700 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama