registrace-na-transport-hackathon-spusteny-vyhrat-muzete-100-tisic-korun
Novinka Registrace na Transport Hackathon spuštěny. Vyhrát můžete 100 tisíc korun

Registrace na Transport Hackathon spuštěny. Vyhrát můžete 100 tisíc korun

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 3. 2017 17:30

Pražský institut kryptoanarchie Paralelní Polis bude 22. a 23. dubna hostit první ročník Transport Hackathonu. Odehraje se zde klání deseti tříčlenných týmů, které budou řešit výzvu z oblasti dopravy a cestování. Akce proběhne v režii Simpleway, vývojářské společnosti se zkušenostmi například z letišť v Praze, Dubaji, Calgary, Vancouveru nebo Madridu.

Reklama

Jedná se o jednu z více než dvacítky podobných akcí odehrávajících se pod záštitou organizace Y4PT po celém světě. Vítězný tým si odnese 100tisícovou odměnu a bude vyslán na mezinárodní finále do Montrealu.

Co na soutěžící čeká?

Jeden úkol, který může mít mnoho řešení. Na soutěžících bude, aby prokázali kreativitu, programátorské dovednosti i obchodního ducha a navrhli model, který obstojí před odbornou porotou a hlavně který by dokázal obstát i v reálném světě. Dveře pražské Paralelní Polis se zavřou v sobotu ráno a otevřou se teprve v neděli, až budou známi nejúspěšnější řešitelé.

Jak se přihlásit?

Pro přihlášení týmu do soutěže je nejprve nutné jej zaregistrovat na webové stránce praguehackathon.com a poté zdárně vyřešit první úkol, který bude publikován 20. března – všem registrovaným přijde notifikace e-mailem. Rozhodně není podmínkou, že musí být všichni v týmu programátoři a ajťáci. V hlavním kole bude třeba přijít s komplexním řešením problému včetně obchodního modelu, takže se neztratí ani rozhled v marketingu. Přestože se bude soutěžit v týmech, šanci na přihlášení mají i jednotlivci, kteří utvoří týmy spolu až na místě. S plněním úkolu ovšem není radno váhat. Počet týmů je omezen na deset a po vyčerpání kapacity bude přihlašovací systém uzavřen.

Proč se zúčastnit?

O motivaci bude dobře postaráno. Hlavní cena v podobě 100 tisíc korun a možnost zúčastnit se celosvětového finále v Montrealu, kde se nápady tváří v tvář investorům mohou rychle proměnit ve skutečnost, mluví samy za sebe. Zkrátka však nepřijde nikdo. Na účastníky čeká nezapomenutelný víkend plný zábavy, navazování nových kontaktů, ale také občerstvení a péče hostesek.

Dodatek: spacáky s sebou, sociální zázemí zajištěno

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama