samsung-galaxy-s8-se-blizi-nove-video-vysledky-z-benchmarku
Novinka Samsung Galaxy S8 se blíží: nové video + výsledky z benchmarku

Samsung Galaxy S8 se blíží: nové video + výsledky z benchmarku

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 3. 2017 10:00 6

Na internetu se objevilo pětivteřinové video chystaného Samsungu Galaxy S8, na kterém je vidět telefon ze všech stran. Současně unikly i výsledky z benchmarku Geekbench a to pro oba připravované modely, tedy klasickou „es osmičku“ i větší model S8 Plus. A podívat se můžete i na zbrusu nový oficiální trailer.

Reklama

K představení nových Samsungů dojde na samostatné akci Unpacked, která se uskuteční 29. března. Předprodej smartphonů má být zahájen 10. dubna, do prodeje se pak obě varianty dostanou 21. dubna (nebo 28. dubna), a to rovnou na celém světě.

Samsungu se odložení premiéry letošního topmodelu Galaxy S8 (Plus) nevyplatilo. Měsíc před představením už je o novince známé prakticky vše. Včetně detailního oficiálního snímku, krátkého videa, které se nyní objevilo na čínských serverech nebo výsledků z benchmarku Geekbench.

Test absolvovaly modely s čipsetem Snapdragon 835 (výsledek: single-core test 1 916 | multi-core test 6 011), které se budou prodávat na americkém trhu; v Evropě se mají distribuovat verze s Exynosem 8895.

Video

GeekBench

Nový trailer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama