nabidku-stroju-ve-world-of-tanks-blitz-rozsirily-francouzske-tanky
Novinka Nabídku strojů ve World of Tanks Blitz rozšířily francouzské tanky

Nabídku strojů ve World of Tanks Blitz rozšířily francouzské tanky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 3. 2017 11:00

Francouzské tanky dorazily na bojiště World of Tanks Blitz. Na hráče tak čeká zcela nová linie deseti bojových vozidel, u nichž si s chutí mohou zakřičet“ „Viva la tanks.“

Reklama

Na začátku francouzské linie stojí předchůdce sovětského tanku MS-1 a skutečný průkopník, slavný Renault FT. Toto byl první tank na světě, který měl věž na vrcholu a motor v zadní části. V podstatě lze říci, že Renault FT byl v mnoha ohledech revolučním bojovým vozidlem. Nová linie nabízí třikrát „těžkou váhu“ s automatickým nabíjením a opravdu silnými motory a vrcholí Tier IX-X AMX 50 120 a AMX 50B.

Naučit se ovládat těžké tanky samozřejmě usnadní šest lehkých a středních modelů. Francouzské tanky přinesly do hry devastující sílu, ale také rychlost.

Na konci února vývojáři navíc rozjeli zbrusu nový event nazvaný The Lost Division, v němž budete plnit celou řadu úkolů. Jak však napovídá název, hlavně budete hledat a také nacházet truhly obsahující celou řadu skvělých cen. A rozhodně vás potěší, že mezi cenami najdete i takové skvosty jako FCM 50t, AMX CDC nebo IS-2.

„V únoru jsme oslavili skutečně pořádný milník. World of Tanks si stáhlo již 80 miliónů hráčů,“ vysvětluje producent hry Andrej Rjabolov. „ Opravdu jsme nesmírně vděřni našemu publiku, za jejich přízeň a lásku, za jejich nadšení pro hru. Od nás mohou v budoucnosti očekávat více herního obsahu, nová vylepšení a zbrusu nové eventy.“

Zdroj: Wargaming

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama