planovani-vyletu-s-novou-mobilni-aplikaci-triphood-je-hracka
Novinka Plánování výletů s novou mobilní aplikací Triphood je hračka

Plánování výletů s novou mobilní aplikací Triphood je hračka

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 2. 2017 19:00 2

V moderním světě sehrávají velmi důležitou roli mobilní aplikace. Používáme je dnes a denně. Pro zjištění nejideálnějšího spoje využíváme Idos nebo v letecké dopravy Skyscanner, pro zajištění ubytování Booking, Airbnb nebo třeba Trivago. Triphood zase jednoduše obohatí turistické zážitky při cestování po České republice i zahraničí.

Reklama

„Nápad vzešel od zakladatelů firmy, tatínků malých dětí, kteří hledali způsob, jak přimět děti chodit na výlety a zabavit je během nich. Tak tedy vznikla mobilní aplikace Triphood s výlety s příběhem, který se odkrývá postupně na jednotlivých zastávkách,“ popisuje Lucie Zralá.

V katalogu aplikace, jejímž cílem je oživit cestování a udělat ho tak zábavnějším, naleznete více než 150 tras výletů na území ČR, ale i v zahraničí. Uživatel si po stažení aplikace do mobilu, která je zdarma, pouze vybere, kterou trasou se chce vydat a dobrodružství může začít. Výlety jsou rozdělené do různých kategorií, např. cyklovýlety, výlety s dětmi, poznávací, atd. Jednotlivé trasy v sobě skrývají napínavé příběhy a chytré hádanky, které se vám během cesty postupně odkrývají.

Aplikaci Triphood si lze stáhnout zdarma na Google play nebo v App Storu. Pokud vás nabízené trasy nezaujmou, můžete si jednoduše vymyslet vlastní a dále je sdílet se svými přáteli. Velikou výhodou je, že aplikace funguje i pokud jste off-line.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama