prerostly-alcatel-pop-4-zamiri-brzy-do-prodeje
Novinka Přerostlý Alcatel POP (4) zamíří brzy do prodeje

Přerostlý Alcatel POP (4) zamíří brzy do prodeje

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 2. 2017 10:00

V České republice společnost Alcatel rozšířila svou nabídku smartphonů o model POP 4 (6). Novinka se vyznačuje velkým šestipalcovým displejem, kovovými zády a osmijádrovým procesorem. Určena je především těm, kteří ve velkém konzumují videa na Youtube, filmy nebo seriály nebo rádi hrají hry.

Reklama

Přední straně telefonu totiž vévodí šestipalcový zobrazovač s Full HD rozlišením, který díky IPS panelu nabídne velmi slušné pozorovací úhly. Displej je po stranách opatřen je 2.5D sklem zahnutým při okrajích. Na zadní straně má POP 4 (6) umístěnou čtečku otisků prstů, na pravém boku pak dvojici tlačítek (zapnutí/hlasitost).

Uvnitř tepe výkonný osmijádrový procesor MediaTek Helio P10 podporovaný 2GB operační pamětí. V kombinaci s operačním systémem Android 6.0 Marshmallow je tak postaráno o dostatečný výkon i pro náročnější hry a aplikace. Z úložiště o kapacitě 16 GB zbude uživateli 11 GB, které je možné snadno rozšířit až o dalších 128 GB díky slotu na paměťovou kartu.

Hlavní fotoaparát s rozlišením 13 Mpx nabízí kontinuální nebo automatické dotykové ostření a čtyřnásobný digitální zoom. Nechybí ani dvoutónový blesk. Přisvětlením disponuje i přední 5Mpx kamera, což ocení příznivci selfie. Fotoaparát lze snadno spustit krátkým dvojím stisknutím zapínacího tlačítka. Vestavěná baterie má slušnou kapacitu 3 500 mAh.

Na český a slovenský trh zamíří Alcatel POP 4 (6) na přelomu února a března. Prodávat se bude v šedomodrém provedení s černým předním panelem a ve zlatém barevném provedení s bílým předním panelem za 6 499 Kč s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama