razer-stale-nema-poneti-kam-se-ztratily-ukradene-notebooky-valerie
Novinka Razer stále nemá ponětí, kam se ztratily ukradené notebooky Valerie

Razer stále nemá ponětí, kam se ztratily ukradené notebooky Valerie

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 2. 2017 15:00 1

Naděje na nalezení alespoň jednoho ze dvou prototypů unikátního herního notebooku Razer Valerie, k jejichž odcizení došlo v průběhu veletrhu CES na začátku roku, zřejmě definitivně vzaly za své. Po počítačích se slehla zem a vyšetřování ustrnulo na mrtvém bodě.

Reklama

Razer do dnešního dne neobdržel žádnou relevantní informaci, která by vedla k dopadení zlodějů. A to i přesto, že za ni nabízí odměnu ve výši 25 000 dolarů (bezmála 640 000 korun). Notebooky se koncem ledna nakrátko objevily na jednom čínském aukčním portálu, nabídka ale byla okamžitě stažena. Dodnes se přitom neví, zdali se náhodou nejednalo o nejapný žert

Notebook Razer Valerie byl jedním z největších lákadel veletrhu CES, který se začátkem roku uskutečnil v Las Vegas. Valerie se stal vůbec prvním notebookem na světě, který je vybavený třemi obrazovkami. Ty mohou sloužit k práci, ale samozřejmě i k zábavě – k hraní her. Počítač má totiž výkon dostatečný i na spuštění nejnovějších titulů. V útrobách testovacích vzorků se ukrýval procesor Intel Core i7 společně s grafickou kartou nVidia GTX 1080.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama