uvedeni-tabletu-huawei-mediapad-t3-se-blizi
Novinka Uvedení tabletu Huawei MediaPad T3 se blíží

Uvedení tabletu Huawei MediaPad T3 se blíží

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 2. 2017 15:30 1

Novinka si bude chtít uživatele naklonit hlavně kompaktními rozměry, kovovým tělem a novým Androidem 7.0 Nougat. Tahákem by měla být také příjemná cena.

Reklama

Sláva tabletů je dlouhodobě na ústupu, což ukazuje i MediaPad T3, který brzy představí čínský Huawei. Vlastnosti nového tabletu totiž nejsou nijak výjimečné. Připravovaný model je vybaven osmipalcovým displejem s rozlišením 1 280 × 800 pixelů. Již toto naznačuje, že půjde spíše o levnější zařízení, což podtrhuje čtyřjádrový procesor a 3 GB operační paměti. Interní úložiště poskytne 32 GB prostoru a chybět nemá ani slot pro paměťovky.

Nový Huawei (možná půjde do prodeje jako Honor Pad 3) se může také pochlubit pevnou konstrukcí (211,1 × 124,7 × 7,95 mm), téměř celá záda zařízení jsou z hliníku, výjimkou je pouze horní a spodní pás, kde jsou zřejmě uloženy antény, které by jinak kov stínil. Zaujme ještě objektiv hlavního fotoaparátu s rozlišením 5 Mpx. Druhý snímač se nachází vepředu nad displejem a je dvoumegapixelový.

Podle zprávy serveru GSM Arena bychon se dokonce měli dočkat i slotu pro nanoSIM kartu a podpory LTE. Ve výbavě by ale neměly ani potřebné konektivní moduly WiFI 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 nebo GPS.

Huawei MediaPad T3 (či Honor) se má nabízet v barvách Gold i Grey. Tablet bude představen zřejmě na veletrhu MWC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama