sport-cz-vam-nyni-posle-zpravy-primo-do-facebook-messengeru
Novinka Sport.cz vám nyní pošle zprávy přímo do Facebook Messengeru

Sport.cz vám nyní pošle zprávy přímo do Facebook Messengeru

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 2. 2017 05:30

Sport.cz dnes jako jeden z prvních v ČR spustil informační servis pro fanoušky sportu přímo na Facebook Messengeru. Lidé si mohou vybrat rubriky, ze kterých chtějí každý den dostávat novinky, ale i čas doručení. Články o fotbale, hokeji, biatlonu, ale i o Jardovi Jágrovi nebo Martině Sáblíkové si mohou pravidelně číst třeba u ranní kávy nebo cestou z práce.

Reklama

„Nejnavštěvovanější sportovní server v České republice je jako mnoho dalších našich služeb na Facebooku. V okamžik, kdy lidé na jeho fanouškovské stránce kliknou na „Poslat zprávu“, objeví se jim přímo v Messengeru nabídka na zasílání sportovních novinek. Stačí potvrdit souhlas, vybrat si čas a sport a začnou jim pravidelně chodit články ze zvoleného sportovního odvětví,“ vysvětluje Tomáš Barták, produktový manažer Sport.cz, a doplňuje, že „Sport.cz takto umí posílat i články týkající se konkrétních sportovců nebo jakýchkoliv jiných zadaných výrazů. Stačí je vepsat do Messengeru a za okamžik mu budou fulltextově vyhledané články ze Sport.cz doručeny.“

Na Sport.cz zavítá měsíčně téměř 1,8 milionu lidí, kteří si zobrazí 70 milionů stránek a zhlédnou 3 miliony videí. Dvě třetiny návštěvníků jsou muži.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama