canon-spousti-jarni-cashback-zacileny-na-objektivy
Novinka Canon spouští jarní cashback zacílený na objektivy

Canon spouští jarní cashback zacílený na objektivy

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 2. 2017 23:00

Společnost Canon dnes spustila v České republice a na Slovensku promoční akci na vybrané objektivy a jeden model blesku. Lidé tak mohou při koupi některého z šestnácti produktů u vybraných prodejců získat zpět až 6 000 Kč. Dnes rovněž startuje bonusová nabídka pro nové majitele vybraných zrcadlovek. Ti ke svému novému fotoaparátu obdrží dárek v podobě externího datového úložiště o velikosti až 6 TB v hodnotě 10 000 Kč. Promo akce v obou případech potrvá do 31. března.

Reklama

Pro získání nároku na vrácení části peněz po zakoupení vybraného objektivu se zákazník v Česku musí registrovat na stránkách www.canon.cz/jarnicashback, na Slovensku pak na stránkách www.canon.sk/jarnycashback. A to nejpozději do 14. 4. 2017.

V případě akce spojené se zrcadlovkami řady EOS, konkrétně pak s modely EOS 5D Mark IV, EOS 5Ds, EOS 5Ds R a EOS 6D, je třeba se rovněž do 14. 4. 2017 registrovat na adrese na www.canon.cz/eospromo (pro Česko) a www.canon.sk/eospromo (pro Slovensko).

Na uvedených webových adresách zákazníci také naleznou kompletní podmínky obou akcí a přehled zvýhodněných produktů včetně výše konkrétních cashbacků a nabízených modelů externích datových úložišť.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama