huawei-rozdava-k-telefonum-p9-a-nova-powerbanky-zdarma
Novinka Huawei rozdává k telefonům P9 a Nova powerbanky zdarma

Huawei rozdává k telefonům P9 a Nova powerbanky zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 2. 2017 18:00

Huawei přichází se zajímavou nabídkou. U vybraných partnerů v ČR a na Slovensku začal nabízet k modelům P9 a Nova vysokokapacitní powerbanky zdarma. Nabídka platí až do vyprodání zásob.

Reklama

Při nákupu skvělého smartphonu P9 s celokovovým tělem a duálním fotoaparátem, na jehož vývoji se podílela legendární společnost Leica, získáte zdarma powerbanku s kapacitou 10 000 mAh v hodnotě 1 599 Kč. Externí zdroj energie disponuje kompaktními rozměry, podporou rychlonabíjení 9V / 2A, informačními LED, USB-C a microUSB pro nabíjení a praktickým okem pro zavěšení.

Huawei P9 se v ČR a na Slovensku prodává ve čtyřech barevných variacích, a to v šedé, stříbrné, modré a zlaté.

Druhým smartphonem Huawei, u kterého lze speciální nabídku využít, je stylový model Nova. I v tomto případě se jedná o precizně zpracovaný celokovový kousek s nadprůměrnou výdrží na baterii. Nova se prodává v šedé, stříbrné a zlaté barvě.

Powerbanka, kterou k tomuto telefonu dostanete (běžná cena 1199 Kč), zaujme kapacitou 13 000 mAh, odolným tělem, dvěma nabíjecími USB porty, informačními diodami či podporou 2A nabíjení.

Nabídka Huawei platí do vyprodání zásob u následujících prodejců v ČR a na Slovensku: Alza, HP Tronic (Kasa.cz, Euronics), Electro World, Datart, Mobilní Pohotovost, FAST, OKAY, Mall, CZC, Mironet, T.S. Bohemia, Space, K+B, Fast Plus, Nay.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama