ohebny-smartphone-od-samsungu-bude-mozna-predstaven-na-mwc
Novinka Ohebný smartphone od Samsungu bude možná představen na MWC

Ohebný smartphone od Samsungu bude možná představen na MWC

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 2. 2017 15:00

Už příští rok bychom se v obchodech měli dočkat ohebných smartphonů, které bude možné například přeložit napůl. Nově zveřejněná informace dokonce tvrdí, že Samsung svůj prototyp flexibilního mobilu vybraným partnerům ukáže už na nadcházejícím veletrhu MWC.

Reklama

O příchodu flexibilních telefonů se spekuluje už několik let, nikdy jejich živé prezentaci ale nebylo tak blízko jako nyní. Samsung vyvíjí ohebný smartphone pod interním označením Project Valley a už několik měsíců se ví, že ohebné mobily tohoto výrobce dostanou vlastní produktovou řadu Galaxy X.

Jak by první model ze série Galaxy X mohl vypadat, ukazuje patent Samsungu, který se dříve objevil na stránkách jihokorejského patentového úřadu. V narovnaném stavu bude mobil vypadat jako běžný chytrý telefon, ovšem bude možné ho v polovině ohnout a složit.

Kromě ohebného smarpthonu by měl jihokorejský gigant ve vyhraněném prostoru na akci Mobile World Congress představit vyvoleným novinářům a partnerům z řad prodejců a operátorů i novinky z oblasti zobrazovacích panelů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama