tlacitkove-nokie-se-vraci-hmd-global-spousti-evropskou-distribuci-nokia-150
Novinka Tlačítkové Nokie se vrací. HMD Global spouští evropskou distribuci Nokia 150

Tlačítkové Nokie se vrací. HMD Global spouští evropskou distribuci Nokia 150

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

9. 2. 2017 16:45 13

Veletrh mobilních technologií MWC 2017 se kvapem blíží a proslýchá se, že firma HMD Global zde představí řadu chytrých telefonů obnovené značky Nokia.

Reklama

Mělo by jít o chytré telefony s operačním systémem Android, o nichž ale zatím nevíme prakticky nic. Do té doby o sobě ale Nokia dá opět vědět a to překvapivě nedotykovým telefonem. Na evropský trh (konkrétně do Nizozemí) se má totiž již v těchto dnech dostat klasický tlačítkový telefon Nokia 150. Zatím však pouze v černém provedení, přičemž do budoucna je slíbeno i provedení bílé. Na našem trhu by se měl telefon také objevit v horizontu 14 dní. 

Tlačítkové Nokie se vrací. HMD Global spouští evropskou distribuci Nokia 150
i Zdroj: PCTuning.cz

Cenovka by se měla pohybovat okolo 1 000 Kč, za což dostaneme pouze  2,4palcový displej, BT, FM rádio, MP3 přehrávač, prostor pro dvě SIM a VGA fotoaparát. Není jasné, zda si nová tlačítková Nokia zachová starou známou platformu S30+. Zanedlouho bychom se ale snad měli dočkat také prvních chytrých Nokií s operačním systémem Android. Konkrétně by HMD mělo přinést svůj vlajkový model a také model Nokia 6 cílící na střední segment trhu. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama