lenovo-phab-2-pro-je-v-prodeji-jaka-je-cena
Novinka Lenovo Phab 2 Pro je v prodeji. Jaká je cena?

Lenovo Phab 2 Pro je v prodeji. Jaká je cena?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 2. 2017 19:00

Chytrý telefon Lenovo Phab 2 Pro je nyní oficiálně dostupný na českém trhu. Zajímavý je hlavně díky podpoře technologie Tango od Googlu.

Reklama

Lenovo Phab 2 Pro je pořádný kousek, který nejde přehlédnout. Kvůli úhlopříčce displeje 6,4 palce (QHD rozlišení) však bude možná pro mnoho uživatelů až příliš velký. Aby telefon vydržel v provozu celý den, zvolilo Lenovo vyšší kapacitu baterie, 4 050 mAh. Samozřejmostí je podpora rychlého nabíjení.

Volba procesoru padla na Qualcomm a jeho Snapdragon 652. Osazená RAM dosahuje velikosti 4 GB, vnitřní úložiště pak nabízí 64 GB a připraven je i slot pro microSD karty.

Výrobce osadil Phab 2 Pro hned čtyřmi snímači. Dva klasické najdeme tam, kde bychom je čekali - jeden osmimegapixelový vepředu a druhý šestnáctimegapixelový na zádech smartphonu. Pod ním však najdeme ještě dva další. Jeden se stará o prostorové vnímání, druhý má na starost sledování pohybu. Smartphone se dále pyšní také dnes už nepostradatelným snímačem otisků prstů nebo třeba podporou nahrávání zvuku v režimu 5.1 Dolby Audio.

Na českém trhu je Lenovo Phab 2 Pro dostupné ve zlatém a stříbrném provedení za cenu od 12 999 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama