case-mod-world-series-2017-celosvetova-soutez-v-uprave-pocitacovych-sestav
Novinka Case Mod World Series 2017: celosvětová soutěž v úpravě počítačových sestav

Case Mod World Series 2017: celosvětová soutěž v úpravě počítačových sestav

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 2. 2017 14:30

Cooler Master oznamuje zahájení letošní Case Mod World Series. Již osmé pokračování každoroční celosvětové soutěže v úpravě počítačových sestav je i tentokrát určeno jak začátečníkům, tak zkušeným veteránům.

Reklama

„Vytvořili jsme nespočet inovativních produktů a průlomových designových kousků, které připravily cestu k současným moderním počítačovým skříním a chladícím technologiím. Pětadvacáté výročí společnosti Cooler Master je ideální příležitostí vzdát hold dlouhé tradici a proto chceme pozvat všechny moddery k účasti v největší komunitní soutěži Case Mod World Series 2017 s bonusovou kategorií s dotací 2500 dolarů,“ představuje událost Raymen Wu, ředitel marketingu společnosti Cooler Master.

Zúčastnit soutěže se lze prostřednictvím registrace do 31. března, a následném přihlášením své práce do 3. května. Podrobnosti jsou uvedeny na adrese makerhub.coolermaster.com/cmws-2017

Pro letošní rok bude akce vůbec poprvé obohacena i o regionální workshopy a „meet & greet“ setkání v mnoha zemích po celém světě. To umožní umělcům a fanouškům sdílet své zkušenosti, techniku a nadšení pro stavění a úpravu počítačů přímo se specialisty Cooler Master a předními moddery.

Nové soutěžící pak chce Cooler Master motivovat svou platformou #MASTERBUILD. Specializovanou webovou stránku zájemci ji mohou nalézt na této adrese.

Case Mod World Series 2017: celosvětová soutěž v úpravě počítačových sestav
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama