lenovo-yoga-a12-hybrid-se-senzorickou-klavesnici-halo
Novinka Lenovo Yoga A12: hybrid se senzorickou klávesnicí Halo

Lenovo Yoga A12: hybrid se senzorickou klávesnicí Halo

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 2. 2017 16:30 4

Výrobce model Yoga A12 označuje za cenově dostupné zařízení s Androidem a virtuální klávesnicí Halo, kterou můžete snadno proměnit na prostor pro kreslení a náčrty.

Reklama

Po představení hybridu Yoga Book si pro nás tentokrát čínské Lenovo přichystalo novinku Yoga A12, spadající výbavou do střední třídy.

Tablet v sobě ukrývá procesor procesor Atom x5 od Intelu, 2 GB operační paměti a interní paměť v kapacitě 32 GB. Displej je dvanáctipalcový s HD rozlišením a matnou povrchovou úpravou, což by mělo zabránit nepříjemným odleskům.

Přítomny jsou rovněž stereo reproduktory s podporou technologie Dolby Atmos a baterie zajišťující na jedno nabití výdrž až po dobu třinácti hodin. Yoga A12 se vyznačuje i slušnou hmotností (nižší než jeden kilogram) a tenkým profilem (5,4 mm). Možnosti tabletu pak rozšiřuje klávesnice Halo, což je v podstatě virtuální plocha, kterou lze využívat ve dvou režimech – jako virtuální klávesnici se zpětnou odezvou nebo jako prázdné pole, do kterého lze psát stylusem.

Lenovo Yoga A12 se začne prodávat v barvách Gunmetal Grey a Rose Gold. Na webových stránkách společnosti bude hybrid dostupný od středy 8. února za cenu 279 eur (7 600 Kč bez DPH).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama