panasonic-ukazal-4k-laserovy-projektor-s-vykonem-27-000-lm
Novinka Panasonic ukázal 4K+ laserový projektor s výkonem 27 000 lm

Panasonic ukázal 4K+ laserový projektor s výkonem 27 000 lm

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 2. 2017 13:00 3

Panasonic představila nový tříčipový DLPTM laserový projektor s rozlišením větším než 4K a svítivostí 27 000 lumenů. Podle výrobce je novinka určena pro velké kongresy i kulturní akce, koncerty pod širým nebem, jevištní aplikace, sportovní eventy i krátkodobé pronájmy.

Reklama

Nový Panasonic PT-RQ32K se může pochlubit vysokým rozlišením 5 120 × 3 200 pixelů a snímkovou frekvencí 240 Hz, přítomna je navíc i technologie 4K+ „Pixel-Quadrupling Technology“, díky které lze použít stávající volitelné objektivy pro tříčipové DLPTM projektory Panasonic.

Projektor je vybaven hybridní závěrkou, rychlým mechanickým zapnutím/vypnutím, autonomním systémem vodního chlazení, redundantním laserovým zdrojem světla pro provoz 24/7 a funkcí řízení výkonu pro zajištění energeticky úsporného provozu.

Dále novinku charakterizuje pevný rám přímo uvnitř šasi, díky čemuž lze projektory řady PT-RQ32 skládat přímo na sebe jen přes adaptéry. Druhou možností, která se uživatelům nabízí, je jejich zavěšení do prostoru pomocí montážních šroubů s okem. Díky tomuto řešení se sníží celková hmotnost pro přepravu a zjednoduší instalace dočasných projekcí, jako jsou například videomappingové projekty nebo kulturní akce pod širým nebem a na otevřených prostranstvích.

Panasonic ukázal 4K+ laserový projektor s výkonem 27 000 lm
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama