panasonic-obohacuje-svou-nabidku-prenosnych-projektoru
Novinka Panasonic obohacuje svou nabídku přenosných projektorů

Panasonic obohacuje svou nabídku přenosných projektorů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 1. 2017 18:00

Společnost Panasonic oznámila dvě nové řady přenosných projektorů, včetně modelů pro projekci s krátkou vzdáleností, poskytující delší životnost lampy, vyšší jas a možnost bezdrátového připojení, určené pro školy a jednací místnosti.

Reklama

Interaktivní řada 3LCD PT-TW351R2 by měla nabídnout 10 000 hodin bezúdržbového provozu v režimu ECO a obsahuje čtyři modely pro projekci s krátkou vzdáleností. Všechny dokáží promítat 80" obraz už ve vzdálenosti 75 cm od promítací plochy, takže na plátně není vidět stín prezentující osoby.

Řada obsahuje dva modely WXGA (PT-TW351R a PT-TW350), každý s jasem 3 300 lumenů, a dva modely XGA dostupné ve verzi s 3 800 lumenů (PT-TX410) a 3 200 lumenů (PT-TX320). Všechny projektory se mohou pochlubit kontrastním poměrem 16 000:1. Prezentující mohou u této řady vkládat do promítaného obrazu poznámky buď pomocí volitelného interaktivního pera, nebo pomocí softwaru Panasonic Whiteboard.

Panasonic navíc uvede na trh i řadu přenosných projektorů PT-LB423. Ta obsahuje šest modelů, které mají hmotnost 2,9 kilogramu, poskytují jas 3 600 lumenů při rozlišení WXGA (PT-LW373) nebo až 4 100 lumenů při rozlišení XGA (PT-LB423). Objektiv s manuálním 1,2× zoomem pak umožňuje různé projekční vzdálenosti.

Obě nové řady projektorů disponují portem LAN3 pro řízení a USB vstupem pro volitelný bezdrátový modul (ET-WML100). Podporují přehrávání obrazu přes vestavěný USB přehrávač, zatímco druhá koncovka USB slouží k přenosu plug-and-play. Přehrávání multimédií je možné díky softwaru Presenter Light pro počítače s Windows nebo přes aplikaci VueMagic Pro pro iOS a Android.

Panasonic obohacuje svou nabídku přenosných projektorů
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama