hru-world-of-tanks-blitz-obohati-event-new-moon
Novinka Hru World of Tanks Blitz obohatí event New Moon

Hru World of Tanks Blitz obohatí event New Moon

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 1. 2017 20:00

Příznivci World of Tanks Blitz se dočkali eventu New Moon, který odkazuje na příchod čínského Nového roku. Na hráče čekají epické bitvy a jako odměna dva upravené tanky Glacial 112 a Blaze WZ. Akce začíná zítra a potrvá až do 18. února.

Reklama

Hra nově nabídne sérii úkolů pro akci „Nový Měsíc“. Jako odměnu za každou dokončenou fázi získáte posilovače, kredity, volné zkušenosti a prémiový účet. Ti, kteří splní celou větev úkolů, získají hlavní cenu: sadu silných posilovačů a prémiové vozidlo s dračí kamufláží — Blaze WZ (stíhač tanků VII. úrovně) nebo Glacial 112 (těžký tank VIII. úrovně), v závislosti na dané větvi.

Blaze WZ 135G FT

Jedná se o stíhačtanků VII. úrovně. Drak se obtáčí kolem jeho korby a věže, a mantlet děla je vytvarován do podoby hlavy saně. Blaze WZ se nemůže pochlubit silným pancířem. Jeho průměrné poškození je 400 HP na výstřel a maximální rychlost činí 50 km/h. Věž stíhače tanků se může otáčet o 45° doleva doprava.

Glacial 112

Tento těžký tank VIII. úrovně připomíná kus ledu. Na bocích má dva sněžné draky, jejichž hlavy se ovíjejí okolo věže. Dělo tanku, ozdobené jinovatkou, se podobá dělu jeho ohnivého bratra, ale rychlost tanku je nižší. Hlavním rysem tanku Glacial 112 je pevný čelní pancíř věže — 240 mm.

World of Tanks Blitz je akční týmový free-to-play titul pro vice hráčů věnovaný divokým tankovým bitvám. Hra inspirovaná populárními World of Tanks přínaší souboje tanků napříč platformami. Je dostupná na smartphony a tablety s iOS, Androidem, ale také na platformy Windows a macOS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama