be-quiet-nabizi-novou-funkcni-a-tichou-pc-skrin-pure-base-600
Novinka be quiet! nabízí novou funkční a tichou PC skříň Pure Base 600

be quiet! nabízí novou funkční a tichou PC skříň Pure Base 600

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

24. 1. 2017 15:00 4

Pure Base 600 by měla být vhodná skříň pro celou škálu uživatelů. Nabídne totiž slušný vnitřní prostor, elegantní jednoduché zpracování, ale i atraktivní cenu. 

Reklama

Těšit se můžeme hlavně na všestrannost. Jednoduchý vzhled bez zbytečných prvků, jako je třeba okno do bočnice, nasvědčuje, že se skříň bude stejně dobře hodit do kanceláře i na doma. Čistý design na čelním panelu narušují snad jen perforované nádechy pro nasávání vzduchu na stranách a dvě záslepky 5,25" pozic.

Do interiéru můžeme zvolit základní desky až do formátu ATX, až tři 3,5" a dva 2,5" disky do odnímatelných pozic za čelní panel. Pro napájení komponent poslouží tradiční PSU formátu PS2, nechybí ani odnímatelné prachové filtry (za čelem a na dně), či možnost odstranění krytu vrchního panelu kvůli přidání větráků či radiátorů. 

Konkrétně můžeme zvolit až 360 mm radiátory za čelní a pod vrchní panel, či 120mm na zadní panel. Obdobně lze zvolit i ventilátory. Výška chladiče procesoru je zde limitovaná na 165 mm a grafická karta s nainstalovanou HDD klecí může být dlouhá až 280 mm a bez ní až 425 mm. Skříni nechybí ani otvory pro vedení a uspořádání kabeláže. 

Pure Base 600 bude k dostání v černé a černé se stříbrným lemováním. Její cena by se měla pohybovat okolo 89 euro, což pro nás znamená cenovku zhruba 2 400 Kč. 

Zdroj: be quiet!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama